banner 728
banner 320
Kiinteistöpalvelu Tattari

SIMPELE

Ammattitaitoista isännöintiä, kiinteistöhuoltoa ja tilitoimistopalvelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Heinlahden Mökkitalkkarit

LAPPEENRANTA

Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Posion Mökkitalkkarit

KARJALAISENNIEMI

Kiinteistönhoito

Toiminimi JT Mökkitalkkarit

VALKKINEN

Toiminimi JT Mökkitalkkarit hoitaa puolestasi ammattitaidolla mökkisi pienet remontit, tarkastuskäynnit ja laitamme vaikka lämmityksen päälle ennen kun tulet mökille! Soita ja kysy lisää, palvelemme ...

Hämeen Mökkitalkkarit Oy

ALVETTULA

Kiinteistönhoito

Etelä-Suomen Mökkitalkkarit Oy

HELSINKI

Toimin kotisi talonmiehenä, voit ottaa yhteyttä ikkunapesun tiimoilta aina verhoilupalveluun asti, jota teen 25 vuoden kokemuksella. Tarjoan myös remontointiapua, kiinteistöhuoltoja ja hoidan muuttoja...

Tmi Jaakko Tiippana

SULKAVA

Tmi Jaakko Tiippana tarjoaa ammattitaitoiset ja kattavat mökkitalonmiespalvelut Sulkavan seudun talousalueella. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Hannu Leinonen

SULKAVA

Hannu Leinonen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja mökkitalkkarityöt pääsääntöisesti Sulkavan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Forest Service Sakari Silvennoinen

TAMPERE

Forest Service Sakari Silvennoinen tarjoaa teille ammattitaitoiset mökkitalkkarityöt, pienet remontit sekä metsä- ja maansiirtokoneiden kuljettajapalvelut pääsääntöisesti Pirkanmaan seudulla. Ota yht...

Asunto- ja Kiinteistönhuolto Helttunen

DEGERBY

Luotettavaa mökkitalkkari-palvelua rannikkoseudulla ammattitaidolla, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiskon Moniapu

KISKO

Ammattitaitoiset mökkitalkkarityöt pääsääntöisesti Kisko - Perniö - Suomusjärvi - Kemiö akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Janikkari Oy

NILSIÄ

* RAKENNUSPALVELUA Uudisrakennus- ja remonttityöt. Myös kotityö- ja mökkitalkkaripalvelut. Toimialue: Nilsiä ja naapurikunnat /sop. mukaan Muistathan kotitalousvähennyksen. Lisätietoja palveluist...

T.Y.E - koti- ja pihapalvelu

PORI

Ammattitaitoista koti- ja pihapalvelua sekä mökkitalkkarintöitä pääsääntöisesti Porin seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TOVITO TMI

KUTAJÄRVI

Ammattitaitoista remontointia, mökkitalkkaritöitä, tavarakuljetusta moottorikelkalla sekä polttopuita pääsääntöisesti Vesijärven ja Hollolan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Lauri Mikkonen

KÄMMENNIEMI

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Tampereen seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aaslaluodon Kiinteistöpalvelu

RÖÖLÄ

Mökkitalkkarin työt sekä rakennus-/remonttityöt. Toimialueena: Rymättylä - Naantali ( tai sopimuksen mukaan )

Myrskylän yleisapu avoin yhtiö

KANKKILA

Ammattitaitoiset kylä- ja mökkitalkkarityöt n. 50 km säteellä Myrkylästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mökki- ja talopalvelu Simo Jokinen

VALKEAKOSKI

Ammattitaitoiset kiinteistöpalvelut sekä mökkitalkkari- ja pihatyöt pääsääntöisesti Valkeakoski - Akaa - Kangasala - Toijala akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haatajan Mökkihuolto

HIRVENSALMI

Nauti vapaa-ajastasi rentoutumalla ja jätä kiinteistösi huoltoon, hoitoon, korjaukseen ja siivoukseen liittyvät työt Haatajan Mökkihuolto-ja Siivouspalvelulle. Tarjoamme palveluitamme Hirvensalmen, M...

TMI Marika Service

VUOKATTI

Ammattitaitoista lomahuoneistojen siivousta ja kiinteistöhuoltotöitä pääsääntöisesti Vuokatin ja Sotkamon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Elias Jaakkola

HYÖNÖLÄ

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja traktoriurakointia pääsääntöisesti Läntisen uudenmaan alueella sekä Somero - Suomusjärvi akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Sami Könönen

KANGASNIEMI

Ammattitaitoista remontointia ja mökkitalkkarintöitä pääsääntöisesti Kangasniemi - Mikkeli akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuusulan AL Rakenne

IKKALA

Ammattitaitoista piharakentamista ja kiinteistönhoitotöitä pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapsan kotipalvelu

IITTALA

Ammattitaitoista kotisiivousta, mökkitalkkarin töitä sekä hoivapalvelua pääsääntöisesti Iittala- Hämeenlinna - Valkeakoski - Toijala akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MH-monitoimi

KELVÄ

MH-monitoimi tarjoaa metsä- ja kiinteistönhuoltotyöt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Lieksa - Joensuu sektorilla. Palveluihimme kuuluu mm. metsänhoitotyöt, metsänraivaus, kiinteistöhuolto, pi...

Koneurakointi Pasi Sohlman Tmi

ÄÄNEKOSKI

Koneurakointi Pasi Sohlman Tmi palvelee Sinua toimialueena Äänekoski + lähiseutu Palveluitamme ovat mm. * Teiden auraukset ja lanaukset * Polttopuun myynti ja teko * Mökkitalkkaripalvelut Asiantunte...

Henkilövuokraus S Lehtonen

ORIVESI

Mökkitalkkaritoimintaa sekä kiinteistöhuollot Oriveden alueella.

Noja Yhtiöt Oy

VIHTIJÄRVI

Toimialueena Karkkila, Lohja, Nummela ja Vihti. Ammattitaitoista palvelua, ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää!

Kiinteistötoimi Riikonen

FORSSA

Kiinteistötoimi Riikonen tarjoaa Forssa-Tammela-Jokioinen seudulla mökkitalkkaripalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Lisäksi palveluihin kuuluu erikoisuutena myös kaupassakäynnit! Luotettava...

T:mi Nieminen Kari Korjaus- ja Remonttipalvelut

TORITTU

Kari Nieminen tarjoaa teille ammattitaitoiset mökkitalonmiespalvelut Padasjoki - Kuhmalahti - Kuhmoinen - Rautajärvi akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koti-ja mökkipalvelu Launonen

VAAJAKOSKI

KOTI- JA MÖKKIPALVELU LAUNONEN Koti- ja mökkipalvelu Launonen tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut ja mökkitalkkarityöt Keski-Suomen alueella.

Tmi Matti Toivonen

SOMERO

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa, piha-alueiden kunnossapitoa, aurausta ja mökkitalkkarintöitä Keski-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Montax Multiservice

NAANTALI

Toimialueena Naantalin seutu max. 50 km:n säteellä. Yhteyshenkilö: Jouko Mäki

T:mi AM-Helpapu

SIVAKKAVAARA

Maatalouden lomituspalvelut, metsänhoito- ja maisemointipalvelut, mökkitalkkaripalvelut sekä kotiapupalvelut. Toimialue: Koillis-Savo Tarkempia tietoja yrityksestä löydätte yrityksen kotisivuilta: w...

TL Talohuolto

RIISTAVESI

Ammattitaitoiset mökki- ja omakotitalkkarityöt pääsääntöisesti Riistaveden seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PE-TO Palvelu Oy

TAAVETTI

Ammattitaitoista ja monipuolista koneurakointia sekä talonmiestöitä pääsääntöisesti Kouvola - Lappeenranta akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienkuormaajatyöt A. Nenonen

Hämeenkyrö

Pienkuormaajatyöt A. Nenonen hoitaa ammattitaidolla kiinteistöpalvelut sekä mökkitalkkari- ja pihatyöt pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vehviläinen Mikko Markus

SIILINJÄRVI

Ammattitaitoiset muuttopalvelut, mökkitalkkarityöt ja kotipalvelut pääsääntöisesti Pohjois-Savon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistöhuolto ja Rakennuspalvelu JoWe

TAMPERE

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa sekä rakennuspalvelua pääsääntöisesti Pirkanmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monitoimi Välimäki

LINNANKYLÄ

Ammattitaitoiset autohuollot, remontit ja saneeraukset pääsääntöisesti Kihniön seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siirtomat Ky

KUUSAMO

KIINTEISTÖHUOLTO SIIRTOMAT KY Kiinteistöhuolto Siirtomat Ky hoitaa ammattitaitoisesti kaikki perus pihanhoitopalvelut Kuusamon alueella.

Tmi Kari Taipale

ISOKYRÖ

Ammattitaitoista kuljettaja- ja rakennuspalvelua sekä konekorjausta pääsääntöisesti Isokyrön seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Talkkari- ja hoivapalvelut Poutanen

KOITSANLAHTI

Ammattitaitoiset talkkari- ja mökkitalkkarityöt, metsätyöt, pienet remontit sekä hoivapalvelut pääsääntöisesti Parikkala - Rautjärvi akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TK-Palvelut Timo Kervola Ky

PAUKARLAHTI

Tarjoan muun muassa kiiteistöjen huoltotyöt, sähkötyöt sekä teiden kunnossapitotyöt. Palveluihini kuuluu myös valokuvauspavelut! Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää!

Hoikanhuolto

RAUTALAMPI

Ammattitaitoista työkoneiden rengashuoltoa sekä kiinteistöhuoltoa pääsääntöisesti Rautalampi - Konnevesi - Suonenjoki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MK Niemelä Oy

ESPOO

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja mökkitalkkarintöitä pääsääntöisesti Espoon ja Lopen seuduilla sekä lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistö- ja konetyö P. Pekkinen

KESÄLAHTI

Kiinteistö- ja konetyö P. Pekkinen on ammattimaisia kiinteistönhuoltotöitä tarjoava yritys Kesälahdella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!