banner 728
banner 320
KOTIPALVELU U-M KANGAS KY

HELSINKI

KOTIPALVELU U-M KANGAS KY Kotipalvelu U-M Kangas Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset kotisiivouspalvelut Lauttasaaren ja Helsingin keskustan alueella.

Kotipalvelut Ahola Marja

SUHMURA

KOTIPALVELUA SUHMURASSA, POHJOIS-KARJALASSA - 013- ALUE - Vanhusten hoito - Kodinhoito - Asiointi, apteekki, kaupat - Kotisiivous - Vaatehuolto - Pyykinpesu - Lääkkeiden jako - Suhmura - Pyhäselkä -...

SIIVOUS- JA KOTIPALVELU RAITSU

KUHMALAHTI

Ammattitaitoiset siivous- ja kotipalvelut pääsääntöisesti Kuhmalahden seudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SIIVOUSYMPYRÄ KOTIPALVELUT

LAHTI

- Kotipalvelut - Siivouspalvelut - Ruutana - Kangasala

Heidin siivous ja kotipalvelut t:mi

Ammattitaitoiset siivous- ja kotipalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Susan Kotipalvelut

VANTAA

Susan Kotipalvelut tarjoaa apua erilaisiin kodin töihin mm. ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille. Esim. Kodin siivous, ruuanlaitto, juoksevat asiat, kuten kaupassakäynnit yms.

Tmi Sirkka Sarén

KUOPIO

Tmi Sirkka Sarén palvelee Sinua toimialueena Kuopio + lähiympäristö Palveluitani ovat kaikki kotiin liittyvät palvelut, esim. * Asiointiapu * Siivous * Ruoanlaitto * Ym Luotettavaa sekä osaavaa palv...

Kotipalvelu Marja Haapanen

KUHMALAHTI

Marja Haapanen tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut Kuhmalahdella ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PP Pöytälaatikon Puhdistajat Oy

HELSINKI

Ulottuvillasi kaikki kodin ja kotipiirin palvelut. Nopeasti, luotettavasti ja lämmöllä. Meiltä saat luotettavat ammatti- ihmiset myös pihatöihin, puutarhaan tai kodin pikkuremontteihin. * KOTI- JA ...

Kotipalvelu Hoiva & Harja Oy

KERAVA

Kotipalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella Keravan, Järvenpään ja Tuusulan alueella. Asiantunteva ja hyvä palvelu! Soita ja kysy!

Majuri Iida

PAIPPINEN

Iida Majuri tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Paippinen - Sipoo - Kerava - Tuusula - Järvenpää akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotityöpalvelu Päivänkakkara

URJALA AS

Kotityöpalvelu Päivänkakkara tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Urjalan seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotihoito Merivire

SALO

Kotihoito Merivire tarjoaa teille ammattitaitoiset ja monipuoliset kotipalvelut pääsääntöisesti Salon talousalueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lapinlahden Kotiapu

LAPINLAHTI

Lapinlahden Kotiapu tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Lapinlahden seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TMI ELINA MUSTONEN

Elina Mustonen tarjoaa teille ammattitaitoiset koti- ja hoivapalvelut pääsääntöisesti Rauma - Eurajoki - Luvia akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hoito ja Kotipalvelu Pirjo Oksanen

VAAJAKOSKI

Hoito ja Kotipalvelu Pirjo Oksanen tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Vaajakoskella ja lähikunnissa. Toimenkuvaamme kuuluvat koti- ja hoivapalvelut mm. vanhuksilel ja liikuntarajoitteisille. Ota y...

KULTA KOTIPALVELUT

IISALMI

Kotiapupalvelut , Tilauskokki, Kodin kunnossapitotyöt

Nasun Kotipalvelut

SELKI

Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille

Paulan Hoiva- ja Kotiapu Tmi

HAAPAJÄRVI

Ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Haapajärvi - Ylivieska akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huoli&Hoiva

SOMERO

Ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Someron seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pesäsuon kotipalvelu

MELLILÄ

Ammattitaitoiset kotipalvelut ja kotitalkkarintyöt pääsääntöisesti Loimaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotihoito Ritva Kaikkonen

SALO

Ammattitaitoiset kotipalvelut vanhuksille Salon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MP-Yhtymä Oy

TAMPERE

Kotiin Tampere Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset koti- ja kauppakassipalvelut pääsääntöisesti Tampereen seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotihaltia Oy

SODANKYLÄ

Koti- ja siivouspalveluita vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Meiltä myös polttopuut. Asiantunteva ja hyvä palvelu! Soita ja kysy lisää!

Arjen Moni-Apu

RIIHIKOSKI

Ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Pöytyä - Aura akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koti Siivox Oy

HELSINKI

Kun aika ei riitä tai haluat viettää aikasi muuten kuin siivoten, kotipalvelumme ovat tarjolla sinulle ja perheellesi. Viikkosiivous, suursiivous, ikkunanpesu, vaatehuolto tai kotiruuanlaitto ovat o...

Kotipalvelu Hengettäret Oy

HEINÄVESI

Kotipalvelu Hengettäret Oy tarjoaa palveluitaan Heinävedellä ja lähipitäjissä. Toimenkuvaamme kuuluvat ammattitaitoiset kotipalvelut vanhuksille ja vammaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Palvelemme...

Jokelan kotipalvelu

HYVINKÄÄ

Ammattitaitoista kotisiivousta, puutarhatöitä sekä digiboksien ja atk-laitteiden asennusta pääsääntöisesti Hyvinkää - Tuusula akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi PitoPuhdas

RIIHIMÄKI

Tmi PitoPuhdas tarjoaa teille ammattitaitoiset koti-, siivous- ja juhlapalvelut pääsääntöisesti Riihimäki - Hyvinkää akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Marjan Hieronta- ja Kotityöpalvelu

LAPUA

Olen Lapuan seudulla toimiva yksityisyrittäjä. Tarjoan asiakkailleni koti- sekä hierontapalveluita. Kotipalvelut pitää sisällään mm. kaupassakäynti- ja lemmikkienhoitoapua, sekä perinteisesti siivous...

Siisti-Leenan Kotiapu

TURKU

Ammattitaitoiset ja monipuoliset kotipalvelut pääsääntöisesti Turun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotitaikurit

PORI

Apua arjen askareisiin Porin seudulla. * Kodin siivoukset * Pyykinpesut * Ikkunoiden pesut * Asioimisapu (kaupassa käynnit yms.) * Pihatyöt * Remonttityöt. Muistattehan kotitalousvähennyksen verotuks...

Toiminimi Mari-Anne Frösén

PÄNTÄNE

Mari-Annen Kotipalvelut tarjoaa yksilöityä kotipalvelua, sekä hoiva ja yleisapua -Kauhajoen -Karijoen -Isojoen -Teuvan -sekä Kurikan alueella. Palvelemme ammattitaidolla asiakkaiden henkilökohtaise...

Helinan Sinilinnun kotipalvelut

OULU

Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Pirjo Liisan Kotipalvelut

NIKKAROINEN

Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Oulaisten Kotipalvelut Ky

OULAINEN

Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Tmi Anita Liikamaa

KOLARI

Lähihoitaja Anita Liikamaa tarjoaa ammattitaitoiset kotipalvelut Kolarin ja Kittilän talousalueella. Koulutuksen myötä myös kotisairaanhoito kuuluu palveluihin.

KATRIN KOTIAPU

IMATRA

KATRIN KOTIAPU tarjoaa palveluitaan Imatralla ja lähikunnissa. Asiakaskuntaamme ovat niin lapsiperheet, vammaiset, lapset kuin vanhuksetkin sekä siivouksissa myös yritykset. Kun sinä tai lähimmäises...

TuijaN KOTIPALVELUT

PAKAA

Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Flio Kotipalvelut

LEPPINIEMI

Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Anna-Liisa Ristisuo

YLÄNE

Anna-Liisa Ristisuo tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Varsinais-Suomen alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat erilaiset kotipalvelut, pitokokin työt, sekä koulutus-, konsultointi- ja kotitalouden suunn...

Tmi Taru Koskivuori

KANGASALA

- Sairaanhoitaja - Hoitopalvelut - Hoivapalvelut - Siivouspalvelut - Kotipalvelut - Vauvasta vaariin - Kaikille asiakkaille, jotka apua tarvitsee.

Jämsän seudun kotiapu ja siivous

JÄMSÄ

Jämsän seudun kotiapu ja siivous tarjoaa teille ammattitaitoiset kotipalvelut pääsääntöisesti Jämsän seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MarjaTassu

ÄKÄSLOMPOLO

Kotiapu MarjaKirsikka tarjoaa kaikki kotipalvelut ammattitaidolla Vaajakoskella ja lähiseudulla. Palveluihin kuuluu mm. kotisiivous, asiointiapu, hoitoapu sekä ruoanlaittoapu. Asiantuntevaa ja mukava...

T:mi Eeva Vikeväinen

ROVANIEMI

T:mi Eeva Vikeväinen tarjoaa laadukkaat kotiapupalvelut seniorikansalaisille Rovaniemen talousalueella. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Hoitohelppi Oy

KANGASLAMPI

Hoiva Helmine Ky tekee vankalla kokemuksella kaikki kotipalvelut. Tarjoamme vuokralle rivitaloasuntoja kotipalvelun kera maaseudun rauhassa! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kalle Kaunisvaara T:mi

SAMMATTI

Kalle Kaunisvaara tarjoaa teille ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa ja kotipalvelua pääsääntöisesti Sammatin seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarja-palvelut

SYSMÄ

Meiltä siivoukseen/kotitalouteen liittyvät työt ammattiaitoisesti Hartolan ja Sysmän alueella. Soita ja kysy lisää! Tarja Akkila 044-3774667

Kotipalvelu Heidi Jasmin

KAUTTUA

Ammattitaitoiset koti- ja siivouspalvelut pääsääntöisesti Eura - Säkylä seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivous/Kotipalvelu Eila Kauppila

OULU

Siivous- ja kotipalvelut vankalla ammattitaidolla ja koekmuksella. Meiltä saat asiantuntevaa ja hyvää palvelua! Soita ja kysy!