Lisää/päivitä yritystiedot

Voit lisätä yrityksesi perustiedot, tai päivittää nykyisiä yrityksesi perustietoja ytunnus.fi hakemistossa maksutta. Perustiedoilla tarkoitetaan seuraavia yritystietoja: Yrityksen nimi, Y-tunnus, yrityksen postiosoite, puhelinnumero ja toimiala. Huomioithan että yhteyshenkilön tiedot tulee ilmoittaa myös tässä tapauksessa jotta voimme varmistua siitä, että olet kyseisen yrityksen edustaja.

Haluatko että yrityksesi löytyy paremmin?

Voit myös edistää yrityksesi löydettävyyttä ytunnus.fi palveluhakemistossa kertomalla kuvauksen siitä, mitä yrityksesi pääasiassa tekee, mitä palveluita ja tuotteita yrityksesi tarjoaa, miten yrityksesi helpoiten löytää ja mistä löytyvät yrityksesi verkkosivut. Näitä ja muita yrityksesi löydettävyyttä edistäviä tietoja varten löydät alla olevasta lomakkeesta kullekin tiedolle omat kenttänsä.

Ytunnus.fi:n laajennettuun yritysprofiiliin saat lisätä käytännössä rajattomasti tietoa yrityksesi toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Nämä lisätiedot auttavat potentiaalisia asiakkaitasi löytämään yrityksesi ytunnus.fi palveluhakemistosta, kumppanihakemistoistamme sekä myös Internetin hakukoneista kuten Googlesta, vaikka he eivät tietäisi yrityksenne nimeä.

Näiden laajennettujen tietojen lisääminen palveluun on maksullista, mutta edullista. Laajennettujen yritystietojen lisäyksestä veloitetaan 18 eur+alv kuukaudessa, ja tämän tilauksen voit päättää milloin tahansa yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Täydennä yrityksesi tiedot:

Yritystiedot

Postiosoite

Yhteyshenkilön tiedot

(Ei julkaista hakemistoissa)

Laajennetun yritysprofiilin tiedot:

Muut yritystiedot

Muut tiedot

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Jos eri kuin postiosoite

Laskutustiedot:

Valitse verkkolasku, sähköpostilasku tai paperilasku (laskutukseen liittyviä tietoja ei julkaista hakemistoissa)

Verkkolasku

Sähköpostilasku

Paperilasku