banner 728
banner 320
Rakennusapu P. Heino Oy

VALKEALA

Kaikki rakennustyöt ammattitaidolla ja kokemuksella pääkaupunkiseudulla. Asiantunteva ja hyvä palvelu! Soita ja kysy!

Smallfix

INGERMANINKYLÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Laitinen Pasi Juhani

HELSINKI

Tmi Laitinen Pasi Juhani tarjoaa rakennusalan osaamista, joten jos tarvitset apua esim. pienehköissä remonteissa tai kalusteasennuksissa, niin olemme käytettävissä. Teemme myös siivous- ja rakennusal...

Timpuritiimi Lauri Ky

KÄLVIÄ

Timpuritiimi Lauri Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uh-Rak Ky (Uh-Rak Kommandiittiyhtiö)

JOKELA

Uh-Rak on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut yritys. Toimintaamme kuuluu uudisrakentamista ja remontointia. Meidän kauttamme hoituu mm: Uudisrakentaminen Sisäremontit Väliseinien purku -ja py...

Fineland (T:mi Fineland)

TURKU

Toimialueena Turun lähiympäristö. Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää! Yhteyshenkilö: Marko Petteri Tuomainen

Nickby service - Nikkilän huolto Oy/Ab

SIPOO

Nikkilän Huolto tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut ja vesivahinkokorjaukset pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Multimad Oy

VANTAA

Multimad Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja pihatyöt pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mainosvälinehuolto Ky Tuohino

OITTI

VANHAN SANEERAUKSEN ERIKOISRYHMÄ Vanhojen talojen saneeraukset ja konsultaatio. Toimialue: Lahti, Suur-Helsinki

Sakun Rakennus-Saneeraus

PALVELUT - Rakennussaneeraus - Saneeraus - Rakennus - Talonrakennus OTA YHTEYTTÄ - SAAT AINA AMMATTITAITOISTA PALVELUA!

T:mi Ilpon Rakennuspalvelu

Talopakettien pystytykset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella koko Suomessa. Asiantunteva ja luotettava palvelu!

K-Word Rakennuspalvelut

AKAA

Palvelumme Kaikki talonrakennustyöt Uudirakentaminen Remontit ja saneeraukset Toijalan, Pirkanmaan ja Hämeen alueella

Rakennushollari Oy

KALAJOKI

Rakennushollari Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Oulun ja Vaasan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Mika Palonen

::: Rakennuspalvelu Mika Palonen ::: Toimekuvaamme kuuluvat lähes kaikki rakennusalantyöt niin uudisrakentaminen kuin saneerauksetkin. Tarvitset sitten rakentajaa uudiskohteeseen, kylpyhuoneen sane...

Korjaus & Rakennus RAI

KEURUU

Korjaus & Rakennus RAI tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Multian seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ROYAL SANEERAUS

Ammattitaitoiset saneeraus- ja remonttipalvelut pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TALORA

TALORA tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PATRIK BLOM

SANNAINEN

PATRIK BLOM tekee uudisrakennus- sekä saneeraustyöt vankalla ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!! PATRIK BLOM gör nybyggnads- och saneringsarbeten i Nylands område. Ta kontakt!! PATR...

Länsi-Suomen Monitoimimiehet Oy

PORI

Ammattitaitoista uudisrakentamista A:sta Ö:hön länsi-suomen alueella. Lisäksi kaiken kattavaa remonttipalvelua mm: Huoneistoremontit Keittiöremontit Kylpyhuoneremontit Saunaremontit Lattialämmitykse...

rakennus-saneeraus tapio

SUOMUSJÄRVI

Rakennus-Saneeraus Tapio tarjoaa teille ammattitaitoiset saneeraus- ja remonttipalvelut pääsääntöisesti Helsingin ja Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Oskari Kuvaja

Oskari Kuvaja tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Levin Raksa

KITTILÄ

Levin Raksa tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut Kittilän seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Sami Hirvola

HIETAMÄKI

Sami Hirvola tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Turun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kouvolan Monipalvelu

Kouvolan alueella ammattitaitoista rakentamista ja remontointia. Palveluihin kuuluu mm: Uudisrakentaminen Remontointi Saunaremontit Kylpyhuoneremontit Keittiöremontit Yms... SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Itä Rakennus

Teemme kokemuksella erilaiset rakennusalan työt, kuten uudisrakentamiset, remontit ja saneeraukset niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille Pohjois- Karjalan ja Etelä-Suomen alueella. Kun kaipa...

Rakennus- ja kiinteistöpalvelu Nordman

Mökki- ja asuntoapu Nordman tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut ja mökkitalkkarityöt n. 70 km säteellä Askaisista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

BT-Rakennustekniikka Ky

RAISIO

BT-Rakennustekniikka Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Takorax

FORSSA

Takorax tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Forssan seudulla ja lähiympäristössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

FIN Saneeraajat/Rakentajat

FIN Saneeraajat/Rakentajat tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

IW-Raksa ky

LAUNONEN

IW-Raksa Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Riihimäen seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirvestyö S.Hämäläinen

LIETO

Kirvestyö S.Hämäläinen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Turun seudulla ja lähiympäristössä (n. 100 km säteellä). Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennustyö J. Mäki

TERVAJOKI

Rakennustyö J. Mäki tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Kyrönmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saariston Rakennuspalvelu Oy

KIRJALA

Saariston Rakennuspalvelu Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja pienimuotoiset merikuljetukset Turun saariston alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi JJP Saneerauspalvelu

TAMPERE

Tmi JJP Saneerauspalvelu tarjoaa teille ammattitaitoiset saneeraus- ja remonttityöt Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Moniapu Kaskinen

RAUMA

Pienurakoitsija J. Kaskinen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Rauman seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JTP-Saneeraus

JÄRVENPÄÄ

JTP-Saneeraus tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Opeko Rakennus Oy

KOUVOLA

Opeko Rakennus Oy on Kouvolassa toimiva täyden palvelun rakennusalan yritys. Olemme erikoistuneet mm. erilaisiin remontteihin sekä uudisrakentamiseen. Ota yhteyttä ja kysyy!

Markhe ky

VILJAKKALA

Markhe Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti Harjavalta - Pori akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TMI RAKENNUSPALVELU Riki

MÄNTYHARJU

TMI RAKENNUSPALVELU Riki tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti Kouvolan seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Aleksei Anttonen

Tmi Aleksei Anttonen tekee ammattitaidolla rakennustyöt Lahdessa ja Helsingissä. Teen saneerauksia ja huoneistoremontteja. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Aleksei Anttonen Puh. 040-9615502

Masan Sähkö

Masan Sähkö hoitaa sähkötyöt ammattitaidolla niin kotitalouksille kuin teollisuuden tarpeisiin. Osaamiseemme kuuluu myös remontointi ja saneeraukset. Tarpeen vaatiessa voimme toimia koko maan alueella...

Tmi Betonilattiat Meuronen

Ammattitaitoiset betonilattiatyöt pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennus Hakulinen Oy

LOHJA

Rakennus Hakulinen Oy tekee kattavasti kaikki uudisrakentamiset, saneeraukset sekä aliurakoinnit yritys- ja yksityisasiakkaille. Soita ja kysy lisää!

Tmi Simo Salin

Ammattitaitoiset remontit ja saneeraustyöt pääsääntöisesti Hyvinkää - Riihimäki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MM Service

SÄKYLÄ

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Säkylän seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennustyöt M. Eriksson

TARVASJOKI

Rakennustyöt M. Eriksson tarjoaa saneeraus- ja remonttipalvelua vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimialueemme kattaa Turun seudun ja sen lähialueet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joni Vainio

JV-Saneeraus toteuttaa kaikki saneeraustyöt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimialueemme kattaa koko Tampereen alueen 60km säteellä Tampereesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Kari Hallikainen

KERAVA

Ammattitaitoiset ja monipuoliset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Focussion Oy

OSOITE TUNTEMATON

Rakennustyöt ja saneeraukset ammattitaidolla.

Toni Valovaara

Toni Valovaara tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja purkutyöt pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!