banner 728
banner 320
Kiinteistö Häkkinen Ky

HELSINKI

Kiinteistö Häkkinen Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TMJ Build

LEMU

TMJ Build tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut Turun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu T. Moisio

MUURASJÄRVI

Teemu Moisio tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Muurasjärven seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu M. Miettinen Oy

NILSIÄ

Rakennuspalvelu M. Miettinen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Nilsiän seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RAKENNUS JA PUUTYÖT VANHANEN

AURA

Rakennus ja Puutyöt Vanhanen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut Masku - Raisio - Turku akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

OVK-Rakennus Oy

MIKKELI

OVK-Rakennus Oy tarjoaa kaikki rakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla Mikkelin seudulla ja lähialueilla. Palveluihin kuuluu sekä uudisrakentaminen, että saneeraus ja remontointi. Meiltä saat aina ...

Itä-Uudenmaan Rakentajat Oy

TESJOKI

Itä-Uudenmaan Rakentajat on yritys, joka on erikoistunut rakennusurakointiin. Yritys on toiminut jo 25 vuotta ja oli Loviisan kaupungin vuoden yrittäjä vuonna 2003. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu J. Hartikainen Oy

LAHTI

Rakennuspalvelu J. Hartikainen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Päijät-Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pohjolan Purku ja Saneeraus Oy

SINETTÄ

Pohjolan Purku ja Saneeraus Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Lapin läänin ja Pohjois-Pohjanmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monobygg Oü

Paide

Tarjoamme laadulla ja vankalla ammattitaidolla rakennusalan työt. Toimimme Etelä- ja Keski-Suomen alueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää! puh: +37255520075 mail: lempitlokk@gmail.com

Lakeuden Jo-Ta Oy

KEMPELE

Lakeuden Jo-Ta Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut ja puusepäntyöt pääsääntöisesti Oulun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mäensivu Jukka Tmi

LEMPÄÄLÄ

Jukka Mäensivu tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti lempäälän seudulla ja lähialueilla, n. 50 km säteellä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Fma J. Stenström

TAMMISAARI

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Raaseporin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelurakentajat Oy

FORSSA

Palvelurakentajat Oy tarjoaa teille ammattitaitoista rakennusurakointia sekä asuntojen ja liiketilojen vuokrausta pääsääntöisesti Lounais-Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Rakennus ja Asennus JJ

RIIHIMÄKI

Tmi Rakennus ja Asennus JJ tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennus- ja asennuspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkö ja rakennus J. Ruotsalainen Ky

PIEKSÄMÄKI

Sähkö ja rakennus J. Ruotsalainen Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset sähkötyöt sekä saneeraus- ja remonttipalvelut pääsääntöisesti Pieksämäen seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

m2 house Oy

HÄMEENLINNA

m2 house Oy palvelee Sinua toimialueena Hämeenlinna + lähikunnat Palveluitamme ovat mm * Uudisrakennukset * Saneeraukset * Maalaustyöt * Parketit ja laminaatit * Ym. Asiantuntevaa sekä osaavaa pal...

Helsinki-Vantaa Saneeraus (Teijo Liukkonen)

VANTAA

Helsinki-Vantaa Saneeraus tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jalmar Ehitus Oü

Tallinn

Jalmar Ehitus Oü tekee saneeraus- ja remontointipalvelut ammattitaidolla Pääkaupunkiseudulla. Oli kysymyksessä huoneistoremontti tai vaikkapa keittiöremontti, niin käänny rohkeasti ammattilaisen puole...

Lohjan RakTek Oy

MUIJALA

Lohjan RakTek Oy on vuonna 2002 perustettu osakeyhtiö, jonka toimialaan kuuluu korjausrakentamiseen liityvät työt. Toimialueenamme on läntinen Uusimaa, pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu. Toimialaamme...

Tmi Sami Könönen

KANGASNIEMI

Ammattitaitoista remontointia ja mökkitalkkarintöitä pääsääntöisesti Kangasniemi - Mikkeli akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KJ WORKS

RYMÄTTYLÄ

KJ WORKS tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja maanrakennustyöt pääsääntöisesti Turun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Hannu Hautala

LAUKAA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KYMEN RAKENNUSAPU

PYHTÄÄ

Kymen rakennusapu tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T:MI Pentti Laitinen

OTAVA

Pentti Laitinen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja maanrakennustyöt pääsääntöisesti Mikkelin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ViToRak

MÄNTYHARJU

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Mäntyharju - Mikkeli - Ristiina akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Reform Ky (RFM)

TORNIO

Reform Ky (RFM) tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti Tornion seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maalaus ja Saneeraus H Kinnunen Ky

JOENSUU

Maalaus ja Saneeraus H Kinnunen Ky tarjoaa palveluitaan Itä-Suomen alueella, tarvittaessa muuallakin Suomessa. Asiakaskuntaamme ovat Asunto-osakeyhtiöt sekä Kiisteistöyhtiöt ja rakennusliikkeet. O...

Tmi Rakennuspalvelu Joepera

Rakennuspalvelu Joepera tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sisustuspalvelu Kangasniemi

NASTOLA

Sisustuspalvelu Kangasniemi tarjoaa teille ammattitaitoiset remonttipalvelut Päijät-Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JMT-Passing

VANTAA

JMT-Passing tarjoaa teille ammattitaitoiset kuljettajapalvelut sekä rakennus-saneerausta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Heikki Koskinen

LAUKAA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Jyvässeudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LAHEGRUPP OÜ

Tallinn

Lahegrupp Oü tarjoaa ammattitaitoisia rakennuspalveluitaan Uudenmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat mm. huoneistoremontit sekä märkätilaremontit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusurakointi M Ikonen Oy

VANTAA

Rakennusurakointi M. Ikonen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Kari Kivelä

VARTIALA

Omakotitalojen saneerausta ja remontointia ammattitaidolla pohjois-savon alueella. Tarvittaessa toimin vaikka koko maan alueella.

Savon Rakennus ja Saneeraus Oy

KUOPIO

Me palvelemme Kaikissa remonteissa ja saneerauksissa Ulko- ja sisäpuolella mm. saunaremontit yms. Ammattitaidolla vuodesta -80

Pamik Saneeraus

Pamik Saneeraus tekee kaikenkattavat remontit ja saneeraukset Kirkkonummen talousalueilla. Palveluihin kuuluvat mm.maalaus-ja tapetointityöt, kiintokalusteiden asennukset, vesieristykset sekä pihakive...

T:mi Matti Ratus

JUONIKYLÄ

Kaikki rakentamiseen ja remontointiin liittyvät työt ammattitaidolla tarvittaessa vaikka koko maan alueella.

Urakointi Kähkönen

NOORMARKKU

Urakointi Kähkönen tekee ammattitaitoiset saneeraus- ja purkutyöt aliurakointina Satakunnan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennus ja Maalaus Tapani Rehmonen

SALO

Rakennus ja Maalaus Tapani Rehmonen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Etelä-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennus ja Saneeraus S. Halme Ky

HEINLAHTI

Sisä -ja ulkoremontit täsmällisesti ammattitaidolla mm. Ulkoremontit Sisäremontit Huoneistoremontit Pintaremontit Keittiöremontit Saunaremontit Kosteiden tilojen remontit yms... SOITA JA KYSY LISÄÄ...

Vene- ja Remonttipalvelu T. Kaski

HIETAMÄKI

Vene- ja Remonttipalvelu T. Kaski tarjoaa teille ammattitaitoista venehuoltoa ja -korjausta sekä remonttipalveluita pääsääntöisesti Turku-Uusikaupunki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Teräspuhallus JMF

HELSINKI

Ammattitaitoista rakennuspalvelua ja hiekkapuhallusta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nolua Oy

HELSINKI

Nolua Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut Etelä-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennustoimisto Petri Pitkänen

PUNKALAIDUN

Täyden palvelun rakennusliike! Toimialueena on pääsääntöisesti Punkalaidun ja ympäristökunnat, mutta tarvittaessa koko Etelä-Suomi.

Kurjenmäen Rakennus Oy

KURJENKYLÄ

Kurjenmäen Rakennus Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Virrat - Seinäjoki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Reilio Markku Anselmi

KELLOKOSKI

Markku Reilio tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

NK REFIKS

Ammattitaitoista remontointia pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saneeraus Suhonen Oy

PIEKSÄMÄKI

Ammattitaitoista saneerausta ja remontointia pääsääntöisesti Itä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rks-Urakointi

SAVONRANTA

Rks-Urakointi tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut koko Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!