banner 728
banner 320
ANNKRISS RAKENNUS OY

NUMMELA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja rakennussiivoukset pääsääntöisesti Uudenmaan ja Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jade-Clean Ky

HELSINKI

Jade-Clean Ky tarjoaa rakennussiivousta vankalla ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää, palvelemme sinua mielellämme.

VILIMCO OY

LAUNONEN

VILICO OY tarjoaa mm.rakennusten pinta- ja viimeistelytyöt sekä paljon muuta vankalla ammattitaidolla Riihimäki - Hyvinkää akselilla.Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Lapol Oy

HELSINKI

Lapol Oy tarjoaa rakennussiivous palveluita. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Soita ja kysy lisää, palvelemme sinua mielellämme.

Siivouspalvelu Pirjo Tähkänen

MERIKARVIA

Kotisiivousta luottamuksella ja ammattitaidolla Merikarvian alueella. Suoritan myös: Rakennussiivoukset Toimistosiivoustuuraukset Peruspesut Suursiivoukset Ikkunapesut SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Siivouspalvelu Koivu

TAMPERE

HE-Siivouspalvelu tekee vankalla ammattitaidolla siivoustyöt n. 150 km säteellä Tampereelta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Malminkartanon rakennus- ja siivouspalvelu Oy

HELSINKI

Ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun alueella. Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää!

Kakk Rakennus Oy

HELSINKI

Kakk Rakennus Oy on purkutöihin, rakennussiivouksiin ja betonitöihin erikoistunut yritys. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidemmälläkin (Max. 200km). Tarvitta...

Hosclean Ky

HELSINKI

Hosclean Ky tarjoaa teille ammattitaitoista rakennussiivousta ja rakennusten purkutöitä sekä henkilöstövuokrausta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Päijät-Hämeen Siivouspalvelu Tmi

KUKKILA

- Peruspesut - Ikkunanpesut - Kotisiivous - Rakennussiivous - Loppusiivous - Kevätsiivous - Lasipintojen puhdistus - Kattojen peruspuhdistukset - Maalipintojen peruspesut (esim. ennen maalausta) - La...

Siivouspalvelu S. Ilvonen Oy (S. Ilvonen Oy)

HELSINKI

Meiltä siivous- ja puhdistuspalveluja luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla Helsingissä. PALVELUIHIN kuuluu mm.: - Liiketilasiivousta - Loppusiivousta - Rakennussiivousta - Remonttisiivousta - To...

ANPESA KOTITUOKSU

ESPOO

Ammattitaitoista kotisiivousta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uudenmaan Kyläluuta Oy

OSOITE TUNTEMATON

Uudenmaan Kyläluuta Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

M-Siivous Ky

VILLÄHDE

M-Siivous Ky tarjoaa palveluitaan Päijät-Hämeen alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat lähes kaikki yrityssiivoukset, myös alihankintana. Ota yhteyttä ja kysy lisää, Yhteyshenkilöt: Minna Järvinen Puh:...

Clean Team Laaksonen Matti Tmi

UUSIKAUPUNKI

Kaikki siivoustyöt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiantunteva ja mukava palvelu! Soita ja kysy!

Siivouspalvelu Seija Ky

SOINI

Siivouspalvelu Seija tarjoaa teille ammattitaitoiset yrityssiivouspalvelut sekä siivousalan koulutusta ja konsultointia Soinin seudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Irina Lehtonen

TAMPERE

Tarjoamme rakennus- ja remonttipalvelut sekä rakennussiivoukset ja kotisiivoukset vankalla ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluu esim. huoneistoremontit ja saneeraukset, rakennuste...

TSELLU FLOREAT OÜ

Harjumaa

Tsellu Floreat Oü tarjoaa ammattitaitoisia siivouspalveluitaan Uudenmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat rakennussiivoustyöt. Soita ja kysy lisää!

PRO-WIRVA T:MI

ESPOO

PRO WIRWA T:MI Meiltä saat aina ammattitaitoista palvelua sopimuksen mukaan. Toimimme uudenmaan alueella. PALVELUT - Uudisrakentaminen - Hirsirakentaminen - Rakennussiivoukset Ota yhteyttä ja kysy l...

Päivin Palvelu Tmi

KANGASALA

Päivin Palvelu Tmi tarjoaa rakennussiivousta ja tarvittaessa myös muut siivouspalvelut ammattitaidolla Nokialla ja lähikunnissa. Lisäksi tarjoa ravintoloihin henkilöstöpalvelua mm. kokin työt. Ota y...

PETEN PUTSI

LUIKONLAHTI

Peten Putsi tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti Kuopion seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TMI KRS-SANEERAUS

KELLOKOSKI

Ammattitaitoista saneerausta, remontointia, rakennusmaalausta sekä rakennus- ja loppusiivousta pääsääntöisesti Kellokoski - Helsinki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi S. Suppola

JOUTSENO

Siivouspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella Joutsenossa. Asiakkaamme ovat lähinnä pienteollisuusyrityksiä ja koteja. Asiantunteva ja mukava palvelu! Soita ja kysy!

Siivouspalvelu Sari Hile Oy

KANGASALA

Siivouspalvelu Sari Hile Oy tarjoaa Pirkanmaan alueella monipuoliset siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Palveluihin kuuluu kaikenlaiset siivoustyöt laidasta laitaan niin yrityks...

Kotipalvelu Pirkko Jaakkola

PERNIÖ

Koti- ja siivouspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JANeMARK avoin yhtiö

JOENSUU

JANeMARK Ay Ammattitaitoiset julkisivupesut ja suojaukset sekä teline- ja ikkuna-asennukset Joensuun alueella.

T:mi Mika Vienonen

LAHTI

Ammattitaitoiset rakennusten purkutyöt, rakennussiivoukset sekä saneerauspalvelut pääsääntöisesti Uusimaa - Kanta-Häme - Päijät-Häme akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

GRANATBERG OÜ

HELSINKI

Ammattitaidolla monen vuoden kokemuksella laadukkaat toimistosiivoukset, peruspesut ja vahaukset sekä rakennussiivoukset. Teemme myös alihankintatöitä. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ot...

Pesu- ja Siivouspalvelu Anneli Vigren

HUITTINEN

* Pesu- ja Siivouspalvelu Anneli Vigren * Tarjoamme palveluitamme Huittisissa ja lähiympäristössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AJ-Siivous Avoin yhtiö

HELSINKI

Yrityksemme tarjoaa juuri teille sopivat siivouspalvelut. Hoidamme työmme ammattitaitoisesti ja vuosien siivouskokemuksella! Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää!

Esa Rinta

SÄÄKSJÄRVI

Ammattitaitoista rakennussiivousta ja rakennusapumiehen töitä pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sini-Silmä Siivous Oy

HELSINKI

Sini-Silmä Siivous tarjoaa teille kaikki siivousalan palvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RH Monitoimi Ky

PORNAINEN

RH Monitoimi Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Onnentähti Eloveena

RIIHIMÄKI

Onnentähti Eloveena tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ARO-Siivous

TYRNÄVÄ

Siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla aluella Tyrnävä - Kempele - Muhos - Liminka - Oulu Siivoustyöt laidasta laitaan: - Yrityssiivoukset - Rakennussiivoukset - Kotisiivoukset - Yms. Soita ja ky...

Siivouspalvelu Härkönen

ESPOO

Ammattitaitoista yrityssiivousta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T. Lindberg Siivous ja Kotiapu

PORVOO

T. LINDBERG SIIVOUS JA KOTIAPU T. Lindberg Siivous ja Kotiapu tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut Porvoossa, Porvoon lähialueilla sekä Helsingissä.

Leoks Oü

Tallinn

Ammattitaitoiset pesulapalvelut hotelleille, sairaaloille ja ravintoloille sekä monipuoliset rakennuspalvelut. Toimialueenamme on pääsääntöisesti Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RTK-Palvelu Oy Päätoimipaikka

RAUMA

RTK on kiinteistöhuolto- ja siivousalan ammattilaisten muodostama maanlaajuinen palveluverkosto. Laaja erikoisosaamisemme takaa yksilöllisesti räätälöidyt menetelmät päivittäisistä kiinteistöhuolto- ...

T. Hutri Oy

VANTAA

T. Hutri Oy tarjoaa teille ammattitaitoista laiteasennusta ja siivouspalvelua pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Baltzarin Clean

HELSINKI

Baltzarin Clean on Etelä-Suomen alueella toimiva siivouspalveluihin keskittynyt yritys. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi perinteiset kotisiivoukset yksityisille asiakkaille, toimisto- ja toimitilasi...

TMI ETELÄ-SUOMEN RASKAAT TYÖT

VANTAA

Raskaat työt tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan yrityksille Uudenmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat mm. rakennuspurkutyöt, rakennussiivoukset ja muut siivouspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lis...

Kotityö AnnMar Ky

LEPPÄVIRTA

Ammattitaitoiset siivoustyöt ja kotipalvelut pääsääntöisesti Leppävirta - Heinävesi - Joroinen - Varkaus akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Virumaa Puhastus Oü

Rakvere

Tarjoamme laadulla ja vankalla ammattitaidolla monipuoliset siivousalanpalvelut. Toimimme Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! puh: +372 50 25 031 mail: info@virumaapuhastus.ee

Rakennuspalvelu Tun-Travail HI Oy

TURKU

* Rakennuspalvelut laidasta laitaan * Yrityssiivoukset ja rakennussiivoukset * Laivojen loppusiivoukset erikoiskalustolla Rakennuspalvelut Varsinais-Suomen alueella. Siivouspalvelut Turun ympäris...

T:mi Anne Parkkola

PALOKKA

T:mi Anne Parkkola tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Tarjoan siivouspalveluja niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Toimialueeseeni kuuluu Palokka ja ...

Siivous ja Sisustus I.n.n.o.

IMATRA

SIIVOUS JA SISUSTUS I.N.N.O. Siivous ja Sisustus I.n.n.o. tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut Imatran, Ruokolahden ja Joutsenon alueella.

Goodmax Oy

HELSINKI

Teemme rakennustyöt ja saneerauspalvelut sekä yrityssiivoukset pääkaupunkiseudulla. Sen lisäksi tuomme myös puutavaraa Venäjältä. SOITA ja kysy palveluistamme lisää!!

Tmi Leenan siivous Leena Lindholm

LAPPEENRANTA

Siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla meiltä. Palvelut: - Kotisiivoukset - Pihatyöt - Kukat - Rakennussiivoukset - Tilapäistä lastenhoitoa Soita ja kysy!

Rakennuspalvelu S-G

VAASA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!