banner 728
banner 320
ANNKRISS RAKENNUS OY

NUMMELA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja rakennussiivoukset pääsääntöisesti Uudenmaan ja Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivous Sikkilä Oy

HELSINKI

Rakennussiivous

Lapol Oy

HELSINKI

Lapol Oy tarjoaa rakennussiivous palveluita. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Soita ja kysy lisää, palvelemme sinua mielellämme.

Esa Rinta

SÄÄKSJÄRVI

Ammattitaitoista rakennussiivousta ja rakennusapumiehen töitä pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuononen Yhtiöt Oy

OUTOKUMPU

Tuononen Yhtiöt Oy on Pohjois-Karjalassa toimiva rakennusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat rakennussiivoukset ja remontointi. Suoritamme yrityksille kaikenlaiset rakennussiivoukset kuten valmiiden k...

Annukan Rakennussiivous

VANTAA

Kiinteistöjen siivous

Hosclean Ky

HELSINKI

Hosclean Ky tarjoaa teille ammattitaitoista rakennussiivousta ja rakennusten purkutöitä sekä henkilöstövuokrausta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Irina Lehtonen

TAMPERE

Tarjoamme rakennus- ja remonttipalvelut sekä rakennussiivoukset ja kotisiivoukset vankalla ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Palveluihimme kuuluu esim. huoneistoremontit ja saneeraukset, rakennuste...

T:mi Mika Vienonen

LAHTI

Ammattitaitoiset rakennusten purkutyöt, rakennussiivoukset sekä saneerauspalvelut pääsääntöisesti Uusimaa - Kanta-Häme - Päijät-Häme akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi LN Rakennussiivous

TAMPERE

Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Talostar Oy

TURKU

Talostar Oy on vuonna 2011 perustettu rakennusalan yritys. Keskitymme rakennussiivouksiin kuten uudiskohteiden loppusiivouksiin sekä korjausrakentamiseen. Restauroimme rakennuksia ja asuntoja, sekä te...

Piha- ja Rakennussiivous Ilomäki Ky

KAUHAJOKI AS

Kiinteistöjen siivous

SI-SU MAALAUS

LAHTI

SI-SU MAALAUS tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Lahdessa ja lähiympäristössä. - Rakennusmaalaustyöt (sisä- ja ulkomaalaukset, sekä uudis- että saneerattavat kohteet) - Rakennussiivoukset Yritys,...

Hessun Siivous

PORI

Siivouspalvelut Hessun siivouksesta monipuolisesti ja ammattitaidolla.

TMI HELVE TEAM

HELSINKI

TMI HELVE TEAM tarjoaa Helsingin yrityksille ammattitaitoiset rakennussiivouspalvelut. Yhteys: Helve Häälme, yrittäjä 044-9417150 tmiihh@hotmail.com

PRO-WIRVA T:MI

ESPOO

PRO WIRWA T:MI Meiltä saat aina ammattitaitoista palvelua sopimuksen mukaan. Toimimme uudenmaan alueella. PALVELUT - Uudisrakentaminen - Hirsirakentaminen - Rakennussiivoukset Ota yhteyttä ja kysy l...

Rakennus Andrus Paju

VANTAA

Tarjoamme ammattitaidolla rakennuspalvelut, siivouspalvelut sekä työvoimanvuokrausta Pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä.

JUPESU

ESPOO

JUPESU tekee siivoustyöt ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu kaikki rakennus-, loppu- sekä muuttosiivoukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lasse Lampimäki

TAMPERE

Henkilöstövuokraus Henkilöstövälitys Rakennuspalvelut Rakennussiivous Tarjoilupalvelut DJ-Palvelut Tampereen seudulla!

TSELLU FLOREAT OÜ

Harjumaa

Tsellu Floreat Oü tarjoaa ammattitaitoisia siivouspalveluitaan Uudenmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat rakennussiivoustyöt. Soita ja kysy lisää!

Arting Group Avoin yhtiö

HELSINKI

Teemme rakennus- ja remonttityöt, sekä rakennussiivoukset sekä yksityisille, että yrityksille pääkaupunkiseudulla. Myös viherrakentaminen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sol marine

HELSINKI

Sol marine tarjoaa ammattitaidolla kaikki siivousalan palvelut Pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme.

Päivin Palvelu Tmi

KANGASALA

Päivin Palvelu Tmi tarjoaa rakennussiivousta ja tarvittaessa myös muut siivouspalvelut ammattitaidolla Nokialla ja lähikunnissa. Lisäksi tarjoa ravintoloihin henkilöstöpalvelua mm. kokin työt. Ota y...

Blueberry Swamp Ay

MUURLA

Blueberry Swamp Ay tarjoaa ammattitaitoset siivouspalvelut Muurlan ja lähikuntien talousalueella. Yritys tajoaa myös elektroniikan kokoamispalvelut alihankintana. Yhteyshenkilö: Jaana Niemi 040-587...

Uudenmaan Kyläluuta Oy

OSOITE TUNTEMATON

Uudenmaan Kyläluuta Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PHL SIIVOUS OY

YPÄJÄ

Ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua Pääkaupunkiseudulla ja lähialuella. Palveluihimme kuuluvat mm. kotisiivoukset, toimistosiivoukset ja rakennussiivoukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T:mi Varmaluonti

HELSINKI

Terve, meiltä saat esimerkiksi lumenpudotukset, rakennussiivoukset ja rakennustyöt luotettavasti, sekä vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä, kysy lisää ja tee tarjous!

PurGo

HELSINKI

Siivouspalvelut

PETEN PUTSI

LUIKONLAHTI

Peten Putsi tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti Kuopion seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TMI ETELÄ-SUOMEN RASKAAT TYÖT

VANTAA

Raskaat työt tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan yrityksille Uudenmaan alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat mm. rakennuspurkutyöt, rakennussiivoukset ja muut siivouspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lis...

TMI KRS-SANEERAUS

KELLOKOSKI

Ammattitaitoista saneerausta, remontointia, rakennusmaalausta sekä rakennus- ja loppusiivousta pääsääntöisesti Kellokoski - Helsinki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivouspalvelu Sari Hile Oy

KANGASALA

Siivouspalvelu Sari Hile Oy tarjoaa Pirkanmaan alueella monipuoliset siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Palveluihin kuuluu kaikenlaiset siivoustyöt laidasta laitaan niin yrityks...

GRANATBERG OÜ

HELSINKI

Ammattitaidolla monen vuoden kokemuksella laadukkaat toimistosiivoukset, peruspesut ja vahaukset sekä rakennussiivoukset. Teemme myös alihankintatöitä. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ot...

Putsis Siivous Tmi

HELSINKI

Ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua Pääkaupunkiseudun alueella. Teen kotisiivouksia, lattioiden vahauksia, loppusiivouksia, rakennus- ja remonttityömaiden siivouksia, sekä toimitilasiivouk...

Sini-Silmä Siivous Oy

HELSINKI

Sini-Silmä Siivous tarjoaa teille kaikki siivousalan palvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Onnentähti Eloveena

RIIHIMÄKI

Onnentähti Eloveena tarjoaa teille ammattitaitoiset siivouspalvelut pääsääntöisesti Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivouspalvelu Härkönen

ESPOO

Ammattitaitoista yrityssiivousta pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivouspalvelu Seija Ky

SOINI

Siivouspalvelu Seija tarjoaa teille ammattitaitoiset yrityssiivouspalvelut sekä siivousalan koulutusta ja konsultointia Soinin seudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T. Hutri Oy

VANTAA

T. Hutri Oy tarjoaa teille ammattitaitoista laiteasennusta ja siivouspalvelua pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivouspalvelu Ylensiisti (Monialapalvelu Haylen avoin yhtiö)

KYRÖSKOSKI

Monialapalvelu Haylen avoin yhtiön päätoimialoina ovat työvoimapalvelut sekä siivouspalvelut yrityksille ja yksityisille. Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista osaajaa tekemään työt! Toimial...

Kotityö AnnMar Ky

LEPPÄVIRTA

Ammattitaitoiset siivoustyöt ja kotipalvelut pääsääntöisesti Leppävirta - Heinävesi - Joroinen - Varkaus akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T:mi Anne Parkkola

PALOKKA

T:mi Anne Parkkola tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Tarjoan siivouspalveluja niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Toimialueeseeni kuuluu Palokka ja ...

AJ-Siivous Avoin yhtiö

HELSINKI

Yrityksemme tarjoaa juuri teille sopivat siivouspalvelut. Hoidamme työmme ammattitaitoisesti ja vuosien siivouskokemuksella! Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää!

SIIVOUSPALVELU MESTARIT

HELSINKI

Siivouspalvelu Mestareilta saat laadukkaan siivouksen pääkaupunkiseudulla joko yritykselle tai kotiisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme Teitä mielellämme!

Leoks Oü

Tallinn

Ammattitaitoiset pesulapalvelut hotelleille, sairaaloille ja ravintoloille sekä monipuoliset rakennuspalvelut. Toimialueenamme on pääsääntöisesti Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apukäpälä

MUHOS

Ammattitaitoiset siivouspalvelut sekä piha- ja mökkitalkkarityöt pääsääntöisesti Oulun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jade-Clean Ky

HELSINKI

Jade-Clean Ky tarjoaa rakennussiivousta vankalla ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää, palvelemme sinua mielellämme.