banner 728
banner 320
Sommaröstrand Kb

TAMMISAARI

Veneitä ja veistämöitä, Laiva- ja vesiliikennettä, Vene- ja perämoottoreita Monipuolista palvelua Tammisaaren saaristossa. Kauppa jossa laajat valikoimat. Vene taksi ja ilmatyynyalus kuljetuksia. Vene...

Kotkan Talohuolto Ky

Kotkan Talohuolto Ky, KOTKA Yrityksen esittely; Kaikki kiinteistönhoitopalvelut saman katon alta 20-vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla !! Palvelemme ympäri vuorokauden yksityisiä asiakkaita, yri...

FIX-AA

ESPOO

Viiden tähden kiinteistönhoitoa 10 vuoden kokemuksella!

ET-Team Oy

SAVONRANTA

ET-Team Oy tarjoaa mökkitalkkaripalvelut, kiinteistönhoitoa ja rakennustöitä ammattitaidolla ja kokemuksella Savonrannan alueella. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Ota yhteyttä ja k...

Kiinteistönhuolto Arvola Avoin Yhtiö

JYVÄSKYLÄ

Kiinteistönhuolto Arvola tekee vankalla ammattitaidolla kiinteistöjen hoidot (myös omakoti- ja rivitalot), uima-altaiden hoidot, kotisiivoukset, energian seurantaa,pien remontteja, LVI-työt, putkityö...

Liperin kiinteistöhuolto Jukka Räsänen

LIPERI

Ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut Liperin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesa Rönkä

FORSSA

Vesa Rönkä palvelee Sinua toimialueena Forssa + lähiseutu Palveluitamme ovat mm. * Kiinteistönhuoltopalvelut * Pienpuiden raivaukset * Polttopuut * Nurmikonleikkuut Käytössämme on * Traktori * Käsi...

Re-Lai Ky

HALIKKO

KIRJANPITO JA ISÄNNÖINTI PALVELUT 15 VUODEN KOKEMUKSELLA PALVELUT: - Kirjanpitoa - Isännöintiä - Kiinteistönhoitoa TOIMIALUE: Salon seutu ja lähialueet. ______________________________________...

Kiinteistöhuolto HADE Oy

TAMPERE

Ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut yrityksille pääsääntöisesti Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suomela Juha Lauri Tuomas

HUITTINEN

Juha Suomela tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistönhoito- sekä puistonhoitotyöt pääsääntöisesti Huittisten seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Fairytales

Fairytales tarjoaa teille ammattitaitoista kiinteistönhoitoa ja -siivousta Hangon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KOTI- / MÖKKITALKKARIPALVELUT

MUHOS

KOTI- / MÖKKITALKKARIPALVELUT tekee kiinteistönhuolto- ja mökkitalkkaritöitä ammattitaidolla Muhoksen ja 80 km säteellä. Palvelumme: Kiinteistönhoitotyöt Kattojen pesut ja suojaukset Maalaustyöt Pien...

Tmi Veikko Hyytiäinen

TURKU

Veikko Hyytiäinen tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistönhoito- ja saneeraustyöt pääsääntöisesti Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MEKTO

LIIMATTALA

MEKTO palvelee Sinua toimialueena Äänekoski + lähiseutu Palveluitamme ovat mm. * Kiinteistönhoitoon liittyvät palvelut * Puunkaadot * Pihatyöt * Muuraukset Asiantuntevaa sekä osaavaa palvelua - Amma...

Kiinteistöhuolto Erika

ENÄJÄRVI

Kiinteistöhuolto Erika tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistönhoitotyöt pääsääntöisesti Enäjärven seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Paakkunainen Jari Tapio

JÄRVENPÄÄ

Jari Paakkunainen tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltotyöt pääsääntöisesti Järvenpää - Helsinki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TK-talohuolto Ky

SAIMAANHARJU

TK-Talohuolto Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut Lappeenrannan seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistöhoito Jantosam Oy

HYVINKÄÄ

Kiinteistöhoitotyöt Hyvinkään alueella täsmällisesti ammattitaidolla! Kiinteistönhoito Lumiurakointi Metsätyöt Sähkötyöt

Pietarsaaren kiinteistöpalvelu Oy

PIETARSAARI

Ammattitaisolla kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja. Toimimme Pietarsaaren alueella.

Talohuolto Heinoset ky

TURKU

Talohuolto Heinoset Ky tarjoaa teille ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja -siivousta Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistö- ja Talopalvelu Larke

SALO

Kiinteistö- ja Talopalvelu Larke tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltotyöt Salon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HS-KIINTEISTÖNHOITO OY

LEHMO

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa pääsääntöisesti Joensuun seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistöpalvelu Riihelä

LASSILA

Kiinteistöpalvelu Riihelä tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut pääsääntöisesti Porin seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RK-kiinteistöpalvelu Tmi

TURKU

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa Turun ja Paraisten alueella. Meidän kauttamme mm: Kiinteistöhuolto Talonmiespalvelut Pihasiivoukset , käytössä harjakone Pihapuiden kaadot Lumityöt Auraukset Hiekoit...

Nokian omakotipalvelu

NOKIA

Ammattitaitoista kiinteistönhuoltoa Nokian alueella. Mieluiten toimin alueella Myllyhaka, Lähdekorpi, Aaroninkorpi ja Halimaa. Hoidan mm: Lumityöt Pihatyöt Pikku remontit Talonmiehen työt SOITA JA K...

Tmi Jarkko Aarnio

TURKU

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa pääsääntöisesti Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TAMPEREEN BOBCAT PALVELU

TAMPERE

Ammattitaitoiset kiinteistöhuoltotyöt pääsääntöisesti Tampereen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistöpalvelu P.Riihelä Oy

JOENSUU

Kiinteistöpalvelu P.Riihelä Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut Joensuussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huolto ja Saneerauspalvelu HYVÄRI

LEMPÄÄLÄ

Kiinteistöhuolto ja saneerauspalvelut kotitalouksile Pirkanmaan alueella.

Rakennus ja Saneeraus Matti Mäkinen Ky

VAAJAKOSKI

RAKENNUS JA SANEERAUS MATTI MÄKINEN KY Rakennus ja Saneeraus Matti Mäkinen Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset remontti-, saneeraus- ja kiinteistöhuoltopalvelut.

WK Saneeraus Ky

HOLLOLA

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja maanrakennusta pääsääntöisesti Päijät-Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JP Talonmiespalvelut

RIIHIMÄKI

JP Talonmiespalvelut tarjoaa kiinteistökohtaisesti räätälöityä ammattitaitoista talonmiespalvelua Riihimäen seudulla.

Elias Jaakkola

HYÖNÖLÄ

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja traktoriurakointia pääsääntöisesti Läntisen uudenmaan alueella sekä Somero - Suomusjärvi akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pulkkinen Tuomo Petri Juhani

HYVINKÄÄ

Tuomo Pulkkinen tarjoaa teille ammattitaitoiset pienrakennus- ja maanrakennustyöt pääsääntöisesti Hyvinkään ja Riihimäen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuusulan AL Rakenne

IKKALA

Ammattitaitoista piharakentamista ja kiinteistönhoitotöitä pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tiliristi Ky

RISTIJÄRVI

Tiliristi Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistönhoitotyöt pääsääntöisesti Ristijärven alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SPEEDY TIGERS OY

ESPOO

Speedy Tigers Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuoltopalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Yhtiön palvleuihin kuuluvat myös autokorjaamo- sekä kampaamopalvelut. Ota yhteytt...

Markku Mäntylampi

SÖDERKULLA

MARKKU MÄNTYLAMPI Markku Mäntylampi tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistönhoitotyöt Uudenmaan alueella.

Tmi Mika Koskinen

ESPOO

Ammattitaitoista jäähallien kunnossapitoa sekä kiinteistönhoitotöitä pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RV Aluepalvelut

VANTAA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut sekä maanrakennustyöt pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JP Kiinteistö & Kuljetus Ky

VAASA

Ammattitaitoiset kiinteistöhuolto- ja vuokrakuljettajapalvelut Vaasan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy

RIIHIMÄKI

Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy Riihimäen Peltosaaressa toimiva kiinteistöpalveluyritys. Yhtiö on perustettu vuonna 1974, jolloin Peltosaaren alueen rakentaminen on käynnistynyt. Päätoimialueitamme ...

VR Services

SÖÖRMARKKU

Kiinteistönhoito-, talonmies- ja mökkitalkkaripalveluita ammattitaidolla Satakunnan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huolto ja remontointi E. Kyrönlahti

HELSINKI

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa sekä remontointia pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Matti Toivonen

SOMERO

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa, piha-alueiden kunnossapitoa, aurausta ja mökkitalkkarintöitä Keski-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PS-Huolto Oy

HELSINKI

Ammattitaitoinen 24 h kiinteistöhuoltopäivystys pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme täyden palvelun huoltotyöt pienasuintaloille. OSAAMISALUEET: * Kiinteistötekniikka * Automaatiotekniikka * LVI-tekniik...

Aakula Timo Tmi

PORI

TMI TIMO AAKULA Tmi Timo Aakula tarjoaa teille ammattitaitoiset kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelut Porin alueella ja lähikunnissa.

Uittamon Huolto- ja Talonmiespalvelut Jaakko Laaksonen

TURKU

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa sekä talonmiestöitä pääsääntöisesti Turun seudulla. Talvisin auraukset onnistuu omalla traktorilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistöhuolto ja Rakennuspalvelu JoWe

TAMPERE

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa sekä rakennuspalvelua pääsääntöisesti Pirkanmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Paavo Salin

RIIHIMÄKI

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa, mökkitalkkarintöitä ja remontointia pääsääntöisesti Riihimäen seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!