banner 728
banner 320
Tmi J-P Laakso

Tmi J-P Laakso tarjoaa teille ammattitaitoiset maatalouden asennus- ja huoltotyöt pääsääntöisesti Satakunnan ja Varsinais-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Timo Karppanen

Maatalouslomitus Yläsavossa Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tmi Juha Perälä

MERIJÄRVI

Maatalouden koneurakoinnit alueella: Merijärvi - Alavieska - Kalajoki - Oulainen

Tmi Sanna Ralli

Hevosten kengitykset ja lomitukset Kymenlaakson alueella.

SS ASENNUS JA HUOLTO Ky

URJALA

Toimialat /palvelut: * Karjatalouskoneiden huolto ja asennus * Ravihevosten valmennus Toimialue: Etelä-Suomi

Vesikukan tieto ja työ Tmi

Vappu Vesikukka tarjoaa teille ammattitaitoista maatalouden koulutus- ja neuvontapalvelua sekä alan lomituspalveluita pääsääntöisesti Etelä-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koneurakointi P. Niemelä

YLI-II

* MAANRAKENNUSTYÖT * VILJELYURAKOINTI * HAKETUKSET Toimialue sopimuksen mukaan.

Koneurakointi Neliveto Oy

KAUKALAMPI

KONEURAKOINNIT mm. * Tienvarsien niitot * Vesakon niitot ( pellon reunoilta ) * Lannoitteen pintalevitykset GPS:n avulla * Lumiurakoinnit Toimialue: Mäntsälä ja lähialueet ( Lahti, Orimattila,...

Tmi Lasse Sandell

Päijät-Hämeen alueella ammattitaidolla toimiva monialan yritys. Palvelumme: Maa- ja metsätalouden koulutus ja konsultointi Työvoiman vuokrausta metsä- ja maatalousalalle Metsänhoitotöihin kuuluvat m...

Koneurakointi Pertti Kauppinen Tmi

HALSUA

* MAATALOUSKONEIDEN HUOLTO JA KORJAUS Valtra-traktorien sekä turvetuotantokoneiden huollot ja korjaukset. * HAKKEEN KULJETUS - Keski-Pohjanmaan alueella.

T:mi Vesa Sallila

T:mi Vesa Sallila. Kaikki Kirvesmiehentyöt , Maatalousrakentamiset ja traktoriurakoinnit kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maatalouskonehuolto Seppo Mansikkaniemi

TARVASJOKI

Maatalouskonehuolto Seppo Mansikkaniemi Raskaan kaluston ja Maatalouskoneiden huolto ja korjaus. Palvelut asiakkaille Auranmaan kuntien alueella.