banner 728
banner 320
Kalakoski Seppo Johannes

SEINÄJOKI

Ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut Seinäjoen seudulla. Ota yhteyttä!

AK Kaivuu ja Kuljetus Team

HELSINKI

MAANRAKENNUS- JA KAIVUUTYÖT AMMATTITAIDOLLA! Palveluihimme sisältyy myös maanrakennuskuljetukset. Toimialue/haku: Pääkaupunkiseutu Ota yhteyttä ja kysy lisää!

WK Saneeraus Ky

HOLLOLA

Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja maanrakennusta pääsääntöisesti Päijät-Hämeen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JMU-Saneeraus

HYVINKÄÄ

Ammattitaitoiset saneeraus- ja maanrakennuspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Välitämme myös vahtimestareita ravintoloille sekä erilaisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pulkkinen Tuomo Petri Juhani

HYVINKÄÄ

Tuomo Pulkkinen tarjoaa teille ammattitaitoiset pienrakennus- ja maanrakennustyöt pääsääntöisesti Hyvinkään ja Riihimäen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kynäksen rakennus- ja konepalvelu Oy

TUUNAJÄRVI

Kynäksen rakennus- ja konepalvelu tekee monipuolisia rakennus- ja maanrakennustöitä Satakunnan alueella. Myös aurauspalvelua! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapsan Kaivin ja Kuljetus Oy

ESPOO

YRITYS: Tapsan Kaivin ja Kuljetus Oy tarjoaa monipuolisia maanrakennus- ja kuljetuspalveluitaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Palvelemme Teitä aina vankalla ammattitaidolla. Meiltä löytyvät mm. s...

Rosendahl Antti

KELLOKOSKI

Tarjoan maanrakennuspalvelut kaivinkoneella vankalla ammattitaidolla akselilla Kellokoski, Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä ja Korso. Palveluihin kuuluu mm. talopohjat ja piharakentaminen. Ota yhteyttä j...

Urakointi Veljekset Lehto

PERTUNMAA

Urakointi Veljekset Lehto tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennustyöt pääsääntöisesti Pertunmaa - Hirvensalmi - Mäntyharju akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Urakointi J Laapas Oy

AHOMÄKI

Urakointi J. Laapas Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennustyöt pääsääntöisesti Lappeenrannan seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaivinkoneurakointi Simo Salonen

LUVIA

Kaivinkoneurakointi Simo Salonen tarjoaa teille ammattitaitoiset kaivinkonetyöt sekä maa-aineskuljetukset pääsääntöisesti Luvialla ja lähiseuduilla (n. 50 km säteellä Luviasta).

RV Aluepalvelut

VANTAA

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut sekä maanrakennustyöt pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TM-Päällyste ja Maanrakennus Oy

HYVINKÄÄ

TM-Päällyste ja Maanrakennus Oy Ammattitaitoinen maanrakennusurakointi palvelu. Hoidamme mm. * maanrakennusurakat * kunnallistekniset työt * kadunrakennus * pohjatyöt * louhintatyöt Soita j...

Mönkän Kaivin

NOKIA

Mönkän Kaivin tekee kaivuut ja maanmuokkaukset ammattitaidolla Pirkanmaan alueella, ja tarvittaessa myös muualla. Mönkän Kaivin on vuonna 2007 perustettu maanrakennus- ja kuljetuspalveluita tarjoava...

H. W. WIKSTRÖM TMI

TÄHTELÄ

Kiinteistöhuoltoa ammattitaidolla Pääkaupunkiseudun alueella, olemme erikoistuneet myös teollisuuden kiinteistöhuoltoon. Meitä myös maanrakennustyöt laadukkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Essin Maanrakennus ja Multa Oy

VANTAA

Maanrakennustyöt Uudenmaan alueella. Asiakaskunta: Yritykset

T:mi Söderblom

OXKANGAR

T:mi Söderblom tarjoaa teille ammattitaitoista maa- ja vesirakennusta sekä alan työvoiman vuokrausta. Toimialueena on Pohjoismaat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toivo Uusitalo Oy

TAMPERE

Toivo Uusitalo Oy, Tampere Maanrakennusta ja maa-aineskuljetusta 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Vääksyn Piha- ja Kiviurakointi Oy

KALLIOLA

Manrakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Etelä-Suomessa. Asiantunteva ja hyvä palvelu! Soita ja kysy!

Tmi Koneurakointi Ilpo Sillanpää

TAATILA

Koneurakointi Ilpo Sillanpää tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut pääsääntöisesti Varsinais-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Andy's allservice

KARJAA

Maanrakennus- ja vesirakennustyöt ammattitaidolla Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Moniala T. Helin

RYMÄTTYLÄ

Moniala T. Helin tarjoaa teille ammattitaitoista maanrakennusta ja maansiirtoa pääsääntöisesti Naantalin seudulla ja lähialueilla. Vuokraamme myös venepaikkoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Komulainen Marko Juha Tapio

KUHMO

Yrityksemme hoitaa vankalla ammattitaidolla erilaiset kaivuutyöt Kuhmon seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Tommi Sollo

TOIJALA

Ammattitaitoista pientalorakentamista pohjatöistä viimeistelyyn asti pääsääntöisesti Toijala - Hämeenlinna akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koneurakointi M. Oksanen Ky

SÄKINMÄKI

Koneurakointi M. Oksanen Ky tekee ammattitaidolla ja luotettavasti kaikki maanrakennukseen ja pohjatöihin liittyvät työt Hankasalmen alueella. Ota yhteyttä!

Koneurakointi Uurainen

HEINOLA

Koneurakointi Uurainen tekee monipuolisia maanrakennustöitä Päijät-Hämeessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Savijärvi Service

LAMMI

Savijärvi Service tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennus- ja piharakennustyöt pääsääntöisesti Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

O-P Erkkilä Oy

FORSSA

O-P ERKKILÄ OY O-P Erkkilä Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut Etelä-Suomen alueella (n. 150 km säteellä Forssasta).

Kaivuriurakoitsija Iivari Teppo

VIROLAHTI

Maanrakennustyöt Kymen seudulla jo yli 30 vuoden vankalla kokemukemuksella. * Kaikki maanrakennusalan työt * Lumenauraus * Teiden kunnossapito * Pylväiden pystytykset

T:mi Markku Åstedt

HYVINKÄÄ

T:mi Markku Åstedt tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut pääsääntöisesti Hyvinkää - Riihimäki akselilla.

Kaivinkoneurakointi Lönnqvist Oy

SALO

Kaivinkoneurakointi Lönnqvist oy hoitaa ammattitaidolla etelä-suomessa rantojen ruoppausta-, ja maanrakennus-, ja siirtotöitä. Soita ja kysy lisää.

Metsäeuro Oy

SASTAMALA

AP Metsäeuro Oy tekee kattavaa maa-, sekä metsäurakointia. Meiltä saat kattavat maanrakennuspalvelut, kuten: Salaojitukset, ojankaivuut, talonperustukset, sekä muut vastaavat maanpohjatyöt. Käytössä ...

T:MI Pentti Laitinen

OTAVA

Pentti Laitinen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja maanrakennustyöt pääsääntöisesti Mikkelin seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapera Ky

TERVAJOKI

Tapera Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset maanrakennus- ja piharakennuspalvelut sekä rakennusalan henkilöstövuokrausta Pohjanmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Metsä ja Kaivu Puhakka Oy

SUOMENNIEMI

Metsä ja Kaivu Puhakka Oy hoitaa maanrakennustyöt ja puutavaran lähikuljetukset ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koneurakointi Pertti Nevalainen

JUUKA

Koneurakointi Pertti Nevalainen tarjoaa ammattitaitoiset kaivuu-urakoinnit Juukan alueella sekä lähikunnissa. Päätoimenkuvaan kuuluu kaivinkoneurakointi, myös maanrakennukset ja pohjarakentamiset hoit...

Kone ja Kuljetus JKJ Oy

KULUNTALAHTI

Yrityksen toimintaan kuuluu traktori- ja kaivinkoneurakointi, sekä kuljetusalan henkilöstövuokraus pääasiassa Kajaanin seudulla. Ottakaa yhteyttä ja kysykää tarkemmin!

T:mi Suutari Tuomo

VUOKATTI

Ota meihin yhteyttä kun tarvitset ammattitaitoista maanrakentajaa. Palveluinamme mm. - Maanrakennus - Talopohjat - Tietyöt - Kunnallistekniikka - Urakointi - Työkaluna 13 tn. kaivinkone pitkällä puom...

J.Korpela

KURIKKA

J.Korpela tarjoaa asiakkailleen luotettavat ja ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut. Ota yhteyttä!

TMI RUSH HOUR

SIRKKA

TMI RUSH HOUR tarjoaa ammattitaitoiset ja kattavat maanrakennuspalvelut Pohjois-Suomen talousalueen yksityisasiakkaille sekä yrityksille alihankintana. Teemme mm. talonpohjien kaivuutyöt, teiden raken...

ML-Kaivuu

KARJALOHJA

ML Kaivuu tekee monipuolisesti erilaiset maanrakennusalan työt pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. vesihuoltotyöt, kuivatukset, rakennusten perustustyöt, viherrakentaminen...

Sjöbergin kaivuu ja kuljetus (Sjöbergs gräv och transport)

TAMMISAARI

Maanrakennusta ja remontointia ammattitaidolla Tammisaaressa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T:mi Jussi Nieminen

HIETANA

Maanrakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiantunteva ja hyvä palvelu! Soita ja kysy lisää - Palvelemme aina ammattitaidolla!

Eiskis Jordbyggnad Ab - Eiskin Maanrakennus Oy

KOKKOLA

~Eiskis Jordbyggnad Ab - Eiskin Maanrakennus Oy~ Eiskin Maanrakennus Oy on ammattitaitoinen ja taitava yritys, joka hoitaa kaivuutöitä laidasta laitaan Kokkolan alueella. Kaivinkoneella teemme mm...

Maanrakennus Ralf Ajalin Oy

BOLLSTA

Maanrakennus Ralf Ajalin Oy on vuonna 1977 perustettu Pohjan kunnassa sijaitseva monipuolinen ja luotettava maarakentaja Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.Yritys tunnetaan monipuolisin lisäl...

Posion Maanrakennus Ky

POSIO

Posion Maanrakennus Ky Meiltä vankalla yli 30-vuoden ammattitaidolla maansiirtotyöt, kaapelointityöt, puhelinlinjojen kaivuut, kaapelilinjojen kaivuut ja purkutyöt - koko Suomen alueella. Meidät ta...

Rantasalmen Maanrakennus Oy

RANTASALMI

Rantasalmen Maanrakennus Oy - Yrityksen Yhteyshenkilöt: Pekka Heinimö, puh. 0400-150 303 Janne Huupponen, puh. 0400-756168 - Maanrakennusurakointi, maanrakennusurakointia - Maanrakennusurakoitsija,...

Maanrakennus Tommi Salminen Oy

VEHMAA

Maanrakennus Tommi Salminen Oy tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Vakka-Suomessa ja Turussa. Palveluihimme kuuluu maanrakennusalan ja talonrakentamisen - valvontapalvelut - työnjohtopalvelut - la...

Pusulan Maanrakennus Oy

PUSULA

PUSULAN MAANRAKENNUS OY PALVELEE AMMATTITAIDOLLA! Korkeatasoista ja monipuolista maanrakennus- ja kuljetuspalvelua vuodesta 1950 lähtien. Vankka kokemus, ammattitaito ja toimiva kalusto takaavat yhd...