banner 728
banner 320
T:mi EINI IRENE

IVALO

T:mi EINI IRENE tarjoaa siivouspalvelut sekä kotipalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella alueella Espoo, Kirkkonummi sekä Kauniainen. Palveluihin kuuluu mm. kotisiivoukset, toimistosiivoukset, kotip...

Kodinhoito- ja Siivouspalvelut Lindqvist

HELSINKI

Kodin siivoukset, asioilla käynnit ym. perinteiset kotipalvelut pääkaupunkiseudulla.

KITISEN KOTITYÖ JA SIIVOUSPALVELU

SODANKYLÄ

Kitisen kotityö ja siivouspalvelu on vuonna 2008 perustettu siivousalan yritys. Teemme erilaiset koti- ja siivoustyöt luottamuksella ja vakaalla ammattitaidolla! Soita ja kysy lisää!

Lokalahden Kotityöpalvelu

LOKALAHTI

Lokalahden Kotityöpalvelu tarjoaa monipuolisia koti- ja siivouspalveluja Uudenkaupungin alueella. Myös yrityksille! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toiminimi Nina Nyström

KOTKA

Tuotamme yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltuja kotipalveluja Kotkan alueella. Muistathan kotitalousvähennyksen verotuksessa !!!!

KOTITYÖ- JA MÖKKIPALVELU KOLIBRI OY

MÄNTYHARJU

KOTITYÖ- JA MÖKKIPALVELU KOLIBRI palvelee Teitä Etelä-Savossa, palveluitamme mm. * SIIVOUS * KOTIAPU * LASTENHOITO * ASIOINTIPALVELU * PIHATYÖT * MÖKKITALKKAROINTI * PITO- JA JUHLAPALVELU (pitopalvelu...

Koti- ja Siivouspalvelu Satu Paakkari

PATTIJOKI

- 24h, myös viikonloput - Siivoukset - Toimistot - Kotityöt - Vahaukset - Ikkunoiden pesu - Mattojen tamppaus - Yrityksille ja yksityisille Toiminta-alue: Raahe ja ympäristö

ISH-palvelut Oy

KARVIA

ISH-Palvelut Oy on Karvialainen kiinteistönhuolto-, siivous-, kotipalvelu- ja puu-, ja metallitöiden yritys. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme www.ishpalvelut.fi ja ota yhteyttä!

Kotityöpalvelu Marja Kanerva

TEIJO

Marja Kanerva tekee kotisiivouksia Salon, Perniön, Muurlan sekä Meriteijon alueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!