banner 728
banner 320
Malin Holm

VAASA

Tarjoan ammattitaitoista parturikampaamo-palvelua Vaasassa. Tervetuloa.

Thao Nguyen

ESPOO

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla Ota yhteyttä ja kysy lisää!

T:mi Parturi-Kampaamo Mirva Ekström

TAMPERE

Parturi- ja kampaamopalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella. Meiltä saat mukavaa ja asiantuntevaa palvelua. Soita ja varaa aika! Tervetuloa!

Parturi-kampaamo Salon Pinkki Ky

MIKKELI

Ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Mikkelissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Parturi-Kampaamo Hiusplus, Jari Salmi

HELSINKI

Parturi-Kampaamo Hiusplus, Jari Salmi: Hiustenpesut, leikkaukset, värjäykset ammattitaidolla! Meiltä myös hiustenpidennykset ja tuuhennukset! Palvelemme Sinua joustavasti sopimuksen mukaan. Myös ku...

Parturi-Kampaamo Anne Rampa Oy

ORIMATTILA

Parturi-kampaamo Anne Rampa tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Orimattilassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PARTURI-KAMPAAMO-SOMISTAMO TIINA JALMA

KOKKOLA

Parturi-Kampaamo-Somistamo tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Kokkolassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Parturi-Kampaamo Kuutamo Taija Mattila

JYVÄSKYLÄ

Parturi-Kampaamo Kuutamo tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Jyväskylässä. Samoissa tiloissa toimii myös parturi-kampaaja Anu Vehkakoski. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Parturi-Kampaamo Salon Lumar Ky

KOUVOLA

Monen vuoden ammattitaidolla Kouvolassa Teitä palvelee kaikissa parturi- ja kampaamopalveluissa hiusalan ammattilainen. Hiusakatemian jäsenliikkeenä meillä myös hiustutkimukset. Peruspalveluihimme ...

Krista, Marika, Laitinen

ESPOO

Krista Marika Laitinen tarjoaa ensiluokkaisia kampaamo-parturipalveluita Espoon Leppävaarassa. Teen myös rastoja sekä hiustenpidennyksiä sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Tiina Lehtola

KEMI

Tmi Tiina Lehtola on ammattimaisia parturi-kampaamopalveluita tarjoava yritys Kemissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Velvet

HELSINKI

Velvet palvelee Pohjoisesplanadi 33 A, 2. krs. (Kämp Galleria) Meiltä saat mm. * Leikkaukset * Värjäykset * Pidennykset * Hääkampaukset- ja meikkaukset * Manikyyrit * Ym. Redken, Tigi, S-Factor ja Ni...

Parturi-Kampaamo Riippi Ky

JURVA

:: Parturi-Kampaamo Riippi Ky :: Palveluksessanne ovat taitavat alan ammattilaiset, erikoisalaamme on hääkampaukset. - Uusi ilme Hiuksillesi - Kauniit & Hoidetut kädet - Valmistaudu Juhlaan - TERV...

Rianna Hair Studio

TURENKI

Avaamme Elokuussa 2009 Tervetuloa!!!

Parturi-Kampaaja Sini Virtanen

Lievestuore

Parturi kampaamo siniltä kaikki alan palvelut kattavasti hiusten leikkauksista pidennyksiin ja kulmien ja ripsien värjäykseen ja muotoiluun asti TERVETULOA!

Parturi-Kampaamo Desila Ky

TAMPERE

Parturi- ja kampaamoalan palvelut vankall ammattitaidolla Tampereella jo yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä saatte hiustenhoitoon liittyvät kampaamoalan ammatilaistenkin käyttämät tuotteet. Voitte...

Parturi kampaamo Saaretar Maiju Välikangas

SAARENKYLÄ

Maiju Välikangas - Asiakaslähtöiset kampaamopalvelut! Palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, permanentit, värjäykset, hiuspidennykset, hoidot, morsiuskampaukset sekä kulmien- ja ripsien käsittelyt. ...

Tmi Satu Tammelin

KARJAA

Hei! Meiltä saat ammattitaidolla parturi-kampaamopalvelut, kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä meikkaukset. Liikkeessä myös pidennykset sekä rakennekynnet. Ota yhteyttä ja tule käymään!

Spirello

LAUKAA

Spirello tarjoaa ammattitaitoiset koko perheen parturikampaamopalvelut liki 20v. kokemuksella Laukaassa. Olemme ns. Hyvän ilman kampaamo, eli käytämme tuoksuttomia tuotteita. Olemme avoinna sopimukse...

Hiusstudio Fada

HUMPPILA

Tervetuloa Hiusstudio Fadaan! Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla.

Studio YaYa

JÄRVENPÄÄ

Studio Ya Ya tarjoaa perus parturi-kampaamo palvelut. Sijaitsemme Järvenpäässä aivan Prisma-keskuksen takapuolella. Soita ja kysy lisää, palvelemme sinua mielellämme.

Tmi Anna Tuominen

HELSINKI

Perinteinen parturi kampaamo josta saat kaikki alan palvelut huisten leikkauksista kulmien ja ripsien muotoiluun ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Hiushoitola Fenix

SAVUKOSKI

Hiushoitola Fenix:ssä teemme ammattitaidolla juuri Sinulle sopivat hiustenleikkaukset ja värjäykset. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme myös rakennekynnet. Olet lämpimästi tervetullut!

Parturi-kampaamo, Hierontaterapeutti Satu Merta

KOUVOLA

Satu Merta-Paavilainen tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamo- ja hierontapalvelut Kouvolassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Parturi-Kampaamo Pikku Saxet

IITTALA

Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaamo Rianna

UTAJÄRVI

Parturit ja kampaamot

Partaari-Kampaamo Synne

HELSINKI

- Värjäykset - Leikkaukset

Kampaamo Päivi Leskinen

KUOPIO

Parturit ja kampaamot

Parturi-Kampaamo Sanel

OULU

Parturit ja kampaamot

Parturi-kampaamo UniQ

OULU

Parturit ja kampaamot

Parturi-Kampaamo Pääasema

KERAVA

Parturit ja kampaamot

TMI TUIJA ROKKA PARTURI-KAMPAAMO HIUSKORJAAMO

VAASA

Ammattitaitoiset kampaamopalvelut hiustenleikkuut ja värjäykset sekä miehille että naisille.

Parturi-Kampaamo Saara, Enojärvi-Kuusela Aija

KUUSAMO

Parturi-Kampaamo Saara tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Kuusamossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tammikartanon Parturi-Kampaamo Enberg-Back Birgit

VAASA

Tammikartanon Parturi-Kampaamo tarjoaa teille ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut Vaasassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!