banner 728
banner 320
Tmi R. Erkkilä

HELSINKI

Saneeraukset ja remontit Pääkaupunkiseudulla. Soita ja kysy lisää!

Marko Niemi

TURKU

Ammattitaitoinen rakennusalan yrittäjä tarjoaa palveluitaan Turussa ja lähialueilla. Vankka kokemus rakennusalalta takaa sen että työt tehdään huolella alusta loppuun asti. Toimenkuvaan kuuluu sekä ...

SaKoTe

KLAUKKALA

Ammattitaidolla sähköasennukset ja -urakoinnit sekä huoneistoremontit Nurmijärven ja Klaukkalan alueella.

NV-Markkinointi ja Saneeraus Oy

ESPOO

- Huoneistoremontit - Sähkötyöt - Putkityöt - Keittiöasennukset - Maalaus

Korjaus ja Saneeraus Maltti Oy

LOHJA

Korjaus ja Saneeraus Maltti Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti Lohja-Nummela akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

UPIKO OY

LAHTI

Yrityksemme on erikoistunut katto- ja alakattotöihin sekä keittiökalusteasennuksiin. Teemme tarpeen mukaan myös huoneistoremontteja yksityisille sekä yrityksille alihankintana. Toimimme pääasiassa Päi...

Jasopa Ky

HELSINKI

Jasopa Ky tekee kaiken kattavat remontit Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Relekamp Oy

HELSINKI

Relekamp Oy hoitaa huoneistojen remontit ja kiinteistöjen huoltotyöt pääkaupunkiseudulla rautaisella ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennus ja remonttityö Osmo Kokkonen

SOTKAMO

Teen vankalla ammattitaidolla kaikki rakennusalan työt aina lattiasta kattoon ja lattian alta piipun harjalle saakka. Työskentelen alihankintana, yksityisille ja yrityksiin sopimuksen mukaan koko Suom...

Avoin yhtiö Saneeraus Tuohiniemi & Mäkitalo

Kiikoinen

Saneeraus J.Tuohiniemi on ammattitaitoinen saneeraus- ja remontointipalveluja tarjoava yrittäjä Kiikoisissa. Toimialue sijoittuu pääasiallisesti Pirkanmaan alueelle. Ota yhteyttä, Saneeraus J.Tuohini...

Pienurakoitsija J.Kaskinen

RAUMA

Pienurakoitsija J. Kaskinen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Rauman seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HEM RAKENNUS

IMATRA

Toimenkuvamme kattaa kaikki rakennus- ja remonttityöt laidasta laitaan. Tarvitset sitten keittiöremonttia, pihakivien asennusta tai vaikka uuden kylpyhuoneen, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Hoida...

Uudenmaan Kerrostalosaneeraus Oy

VANTAA

Uudenmaan Kerrostalosaneeraus Oy tekee ammattitaitoiset huoneistoremontit ja kerrostalosaneeraukset pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TALORA

KOTKA

TALORA tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Takorax

FORSSA

Takorax tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Forssan seudulla ja lähiympäristössä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Liedon Sisustusasennus Oy

SALO

huoneistoremontit luotettavasti ja täsmällisesti

Rakennusliike Suominen & Korhonen Oy

LOHJA

Rakennusliike Suominen & Korhonen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Lohjan seudulla.

Saneeraus Sila

TAMPERE

Yritys tarjoaa Saneerauspalveluita monipuolisesti Pirkanmaan alueella. Soita ja kysy lisää!

Hannu Leinonen

SULKAVA

Hannu Leinonen tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut ja mökkitalkkarityöt pääsääntöisesti Sulkavan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

JTP-Saneeraus

JÄRVENPÄÄ

JTP-Saneeraus tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Remonttiliike H. Pelkonen

HANKO

Remonttiliike H. Pelkonen tekee monipuolisesti erilaiset rakennus-, remontointi- ja saneeraustyöt aina asiakkaan mukaan Hangon alueella. Kosteiden tilojen korjaukset onnistuvat varmasti ammattitaidoll...

ROYAL SANEERAUS

ESPOO

Ammattitaitoiset saneeraus- ja remonttipalvelut pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Susanna Kouvonen

TURKU

Susanna Kouvonen tarjoaa teille ammattitaitoiset maalaus- ja tapetointipalvelut pääsääntöisesti Kaarina - Parainen - Lielahti akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Korjaus & Rakennus RAI

MULTIA

Korjaus & Rakennus RAI tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Multian seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ka-Ki Saneeraus

KERAVA

Ka-Ki Saneeraus tarjoaa teille ammattitaitoiset remonttityöt ja remonttisiivoukset pääsääntöisesti Keravan seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Hannu Varonen Oy

JÄRVENPÄÄ

Rakennuspalvelu Hannu Varonen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Järvenpää-Helsinki akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Heikin House Oy

TUOMIKYLÄ

Heikin House Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tasoite/maalausliike T. Kolehmainen

ESPOO

Huoneistoremontit, maalaustyöt ja tasoitetyöt ammattitaidolla pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme hierontapalveluita sisältäen myös urheiluhierontaa. Ota yhteyttä!

TAP-Rakennus

SAVONLINNA

Teemme osaavalla otteella ja reippaalla asenteella erilaiset rakennusalantyöt, kuten uudisrakentamiset, huoneistoremontit ja saneeraukset. Meille tärkeää on että työnjälki on siistiä ja miellyttää asi...

Korjausrakennuspalvelu Jan Blomqvist Oy

SAUVO

Ammattitaitoista korjausrakentamista pääsääntöisesti Etelä-Suomen seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Kenttä Oy

TORNIO

Ammattitaitoiset rakennuspalvelut Tornion seudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusliike Reijo Halonen Oy

KIIMINKI

Rakennusliike Reijo Halonen Oy on vuonna 1980 perustettu rakennusalan yritys ja yrityksemme palveluksessa työskentelee n. 20 rakennusalan ammattilaista. Toimialueemme kattaa koko Oulun talousalueen j...

PTM-Saneeraus

VARKAUS

PTM-Saneeraus tarjoaa ammattitaitoisia rakennus- ja saneerauspalveluita Varkaudessa ja lähiseudulla. Tarjoamamme palvelut mm. - Uudisrakennus - Sisä- ja ulkosaneeraukset - Huoneistoremontit - Kostean...

Peltisaneeraus

JOENSUU

Peltityöt ja remonttipalvelut Joensuun seudulla.

JM-Parketti ja Remonttiasennus

MUURAME

JM-Parketti- ja remonttiasennus tekee ammattitaitoiset parketti-, remontti- ja laatoitustyöt pääsääntöisesti Jyväskylän seudulla n. 50 km säteellä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Trio Saneeraus Team Ky

VOILUOTO

Trio Saneeraus Team Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Turku - Pori akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

rakennus-saneeraus tapio

SUOMUSJÄRVI

Rakennus-Saneeraus Tapio tarjoaa teille ammattitaitoiset saneeraus- ja remonttipalvelut pääsääntöisesti Helsingin ja Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi Oskari Kuvaja

HYVINKÄÄ

Oskari Kuvaja tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Uudenmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KIINTEISTÖHUOLTO JA -REMONTOINTI KALLE

VANTAA

Ammattitaitoiset remontti- ja kiinteistöhuoltopalvelut pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

YM-SERVICE

TAMPERE

YM-Service on täyden palvelun siivous ja remontointi yritys. Palveluihimme kuuluu mm. - yritys-siivoukset - kotisiivoukset - pihasiivoukset - huoneistoremontit - liiketilaremontit - kostean tilan r...

FIN Saneeraajat/Rakentajat

ANJALANKOSKI

FIN Saneeraajat/Rakentajat tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

BT-Rakennustekniikka Ky

TURKU

BT-Rakennustekniikka Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Turun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SV-PINTATYÖ

HUITTINEN

Teemme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella erilaiset maalaustyöt, kuten sisä- ja ulkomaalaukset sekä ruiskumaalaukset esim. peltikattoihin. Meiltä hoituu myös lattiapinnoitukset, hiekkapuhallukse...

Mökki- ja asuntoapu Nordman

ASKAINEN

Mökki- ja asuntoapu Nordman tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut ja mökkitalkkarityöt n. 70 km säteellä Askaisista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TS-Rakennushuolto Oy

HYVINKÄÄ

TS-Rakennushuolto Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Hyvinkään, Hämeen ja Uudenmaan seudulla.

Öljypoltin- ja rakennushuolto Raatikainen Oy

HYVINKÄÄ

Öljypoltin- ja rakennushuolto Raatikainen Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset öljypoltinhuollot ja rakennuspalvelut pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

SK-Sisustuspalvelu

VANTAA

SK-Sisustuspalvelu tekee huoneistremontit vankalla ammattitaidolla Pääkaupunkiseudun alueella. Toimeksiannot toteutamme joustavasti sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!! SEPPO KUUSISTO 050...

Rakennustyö J. Mäki

TERVAJOKI

Rakennustyö J. Mäki tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennuspalvelut pääsääntöisesti Kyrönmaan seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tmi P.J. Haapalainen

TYRNÄVÄ

Rakennuspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiantunteva ja hyvä palvelu!

Markhe ky

HARJAVALTA

Markhe Ky tarjoaa teille ammattitaitoiset saneerauspalvelut pääsääntöisesti Harjavalta - Pori akselilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!